Juul Pod Nedir?

Juul Pod Nedir?

Juul Nedir?

JUUL Labs Inc tarafından üretilen bir e-sigara markasıdır. Cihazları son yıllarda özellikle gençler arasında çok popüler bir hale geldi.

Nasıl Çalışır Bu Juul Pod?

JUUL cihazları pille çalışır ve nikotin, lezzet verici maddeler ve diğer kimyasalları içeren bir e-sıvı veya “meyve suyu” bölmesini ısıtarak çalışır. Isıtıldığında, sıvı kullanıcıların soluduğu bir aerosol veya buhar oluşturur.

Juul Pod Aroma Seçenekleri Nelerdir?

  • Virginia Tütünü
  •  Klasik Tütün
  •  Mentol

olmak üzere şu anda satışta olan 3 farklı Juul Pod aroması sunulmaktadır

Juul Podu Diğer E-Sigaralardan Ayıran Özellik Nedir?

Juullar diğer e-sigaralara hiç benzemezler.Küçük ve şık durmaları ile birlikte, görüntü olarak bir flash belleği andırmıyorda değiller.Bu,yetişkinlerin onları vaping aracı olarak tanımasını zorlaştırır.Juul cihazlarının en iyi özelliklerinden biri ise,boyutları.Juul cihazlarını bir yumruk veya cepte saklanması çok kolaydır.Şarj etmek için ise dizüstü bir bilgisayarın USB yuvasına bile takılabilirler.

Juul Podun içinde Ne Kadar Nikotin Bulunur?

Nikotin içeriği, bir paket sigaraya veya 200 pufa yaklaşık olarak eşdeğer olan kapsül başına 0.7 mL (veya 59 mg / mL) 'dir.

Juul Pod Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Juul Podlar ortalama olarak 200 çekiş için üretilmiştir.Fakat kişinin kullanımına göre bu sayı değişebilir. Juul Podu Kullandıktan Sonra Ne Yapmalıyım?

JUUL "kapalı bir sistemdir", yani kullanıcının e-sıvıyı sizin gibi "tank sistemleri" veya vape kalemleriyle dolduramaması anlamına gelir. Bunun daha fazla kalite kontrolüne izin vermesi gerekiyor.Tekrardan dolum yapılamayacağı için herhangi bir çöp kutusuna da atabilirsiniz.

Juul Pod e-likit içerisinde neler var?

Bir JUUL kapsülünün içindeki sıvı içinde tam olarak ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Üretici aşağıdaki malzemeleri listeler:

  • Nikotin
  • Propilen glikol ve gliserin
  • Benzoik asit

Bunlar e-sigara sıvısı için oldukça standart bileşenlerdir. Ne yaptıklarını anlamak için bu bileşenlere biraz daha yakından bakalım:

  • Propilen glikol: Nem ve lezzetin korunmasına yardımcı olan bir sıvı katkı maddesidir. E-sigara üreticileri, ısıtıldığında buhar üretilmesine yardımcı olmak için meyve suyuna ekler.
  • Gliserin: Buharın üretilmesine yardımcı olur. Kalınlaştırıcıdır, bu nedenle daha kalın bulutların üretilmesine yardımcı olur. Ancak genellikle denge sağlamak için propilen glikol ile karıştırılır.
  • Benzoik asit: Genellikle koruyucu olarak kullanılan bir gıda katkı maddesidir.

JUUL Pod ürünlerimize göz atmak için buraya tıklayınız...

Yayınlanan 10.08.2020 Pod Mod Elektronik Sigara 0 5712

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü