GeekVape Aegis U Pod Kit

GeekVape Aegis AU Pod Kit

Marka: Geekvape

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 465 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 465 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.95 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

930.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Aegis AU pod, USB-C ile şarj edilen 800 mah pile sahiptir: şarj işlemi güvenli ve hızlı bir şekilde yapılır! Şık ve sağduyulu, GeekVape tarafından Aegis AU, doğrudan konuya gitmek isteyen tüm gazetelere yöneliktir. Elektronik sigara herhangi bir ayar sunmuyor ve aspirasyon sonrası rezistansın ısınmasını otomatik olarak devreye sokuyor.

geekvape au pod renk

Bu bölmenin tepesinde 2 ml kapasiteli bir U kartuş yer alır. Tek kullanımlık olan bu tank, yandan dolgu ile süslenmiştir ve 0,70 ohm veya 1,1 ohm rezistans içerir. Aegis AU pod, e-sigara kullanıcılarının tüm isteklerine uyum sağlayabilecek.

Geekvape, kutulu boyutları ve müthiş verimliliği olan bir elektronik sigara sunmak için kutuları ve heybetli kitleri birkaç dakikalığına terk ediyor.


Paket İçeriği

1 Aegis AU Pod
1 kartuş 0.70 ohm
1 kartuş 1.1 ohm
1 USB-C kablosu
1 kullanım kılavuzu

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü