Smok RPM 5 Pod Kit

Smok RPM 5 Pod Kit

Marka: Smok

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 325 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 325 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.75 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

650.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

2000mAh entegre pil ile SMOK RPM 5 Pod Mod Kiti. Hem dahili hem de harici pil sürümleri isteğe bağlıdır ve sürükleyici bir buharı sürdürmek için 80 watt'a kadar yeterli güç sağlar. Lezzeti daha verimli bir şekilde geliştirmek için yeni ağ teknolojisi benimsenmiştir ve büyütülmüş ağ yüzeyi nedeniyle daha fazla bulut üretilir, bu sadece atomizasyon alanını arttırmakla kalmaz, aynı zamanda ısıtma hızını da geliştirir. Ayırt edici özelliği, kaydırılarak açılır üst dolgusu ve sızıntıyı daha da önleyen çocuklara dayanıklı bölme tasarımıdır. Kademesiz hava akışı kontrolü ayarlanabilir, hangisini seçerseniz seçin tercihinize göre tamamlayıcıdır. 6.5ml RPM 5 Pod, DL vaping meraklılarını tatmin etmek için iki RPM 3 örgülü bobin ile standart olarak gelir. Parlak kaplama ve yuvarlatılmış kenarlar şık bir görünüm ve akıcı bir his sunarken, çarpıcı kapsül size tam özellikli bir vaping arkadaşı sunmak için klasik tasarımı ustalıkla birleştirir.

İlgili Ürünler

SMOK RPM 3 Yedek Coil

SMOK RPM 5 Yedek Kartuş 6,5 ml

smok rpm5 renkler

Özellikler
Harici Tek 18650 Pil
Çocuklara dayanıklı kartuş tasarımı
Kaydırarak açılan üst dolgu
Kademesiz hava akımı kontrolü
Yeni RPM 3 Meshed coil
6.5ml e-likit kapasitesi
Maksimum 80W güç
0.96 inç TFT ekran

Paket İçeriği
1 x RPM 5 PRO Cihaz
1 x RPM 5 Kartuş 6.5ml
1 x RPM 3 Meshed 0.15ohm Coil
1 x RPM 3 Meshed 0.23ohm Coil
1 x Tip-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü