Tugboat Ultra 6000 Strawberry Lychee Disposable Pod

Tugboat Ultra 6000 Strawberry Lychee Disposable Pod

Marka: Tugboat

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 197 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 197 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.91 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


153PMT1657

Yeni ürün

Çilekli liçi

Daha Fazla Detaylar

395.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Tugboat Ultra Tek Kullanımlık Pod, geniş bir şık kaplama alanına sahiptir, bu tek kullanımlık hem sevimli hem de şık görünüyor. %5 sentetik nikotin ve 15ml vape likit kapasitesine güvenerek, bol aroması nedeniyle damak zevkinizi tatmin edeceği kesin, 6000'e kadar nefes çekme imkanı sunarak damak tadınıza kolayca can atmaya devam etmenizi sağlar.

 

Lezzet: Çilekli liçi

 

6000 Puff,

15ml E-likit

%5 Salt Nikotin

Önceden Doldurulmuş

Şarj Edilebilir

Çekme ile Etkinleştirilen

MTL Vape

Şu anda TUGBOAT, akıllı üretim teknolojisinin derinlemesine uygulanmasını gerçekleştirmiş, gelişmiş akıllı üretim yönetim sistemini, otomatik üretim ekipmanlarını ve modern üretim merkezlerinden biri olarak tüm izlenebilir kalite kontrol sürecini tanıtmış ve kurmuştur. TUGBOAT'ın ürün tasarım konsepti, üretim sürecinde nihai kalite arayışını yürütmek ve mükemmel bir kalite kontrol sistemi ile tutarlı kalitede dünya standartlarında bir deneyim sağlamaktır.

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü