Vaporesso XROS 3 Nano Pod Kit

Vaporesso XROS 3 Nano Pod Kit

Marka: Vaporesso

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 875 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 875 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 26.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,750.00 TL

Uyarı: Stoktaki Son Ürün!

- +

 
Daha Fazla Bilgi

Tarzınızı göstermek için ergonomik tasarıma sahip şık bir ürün. İçinde COREX HEATING TECH bulunan 0,6Ω MESH bölmesi ve AXON CHIP tarafından darbe modu ile desteklenen tutarlı güçlü lezzet. Nikotin tuzundan serbest baza kadar ihtiyaçları karşılayabilen tüm XROS bölmeleriyle tam uyumluluk. 

Likiti çok iyi görüntülemek için daha sezgisel bölme, ağzınıza çok iyi oturması için daha düz ağızlık ile Daha hızlı ve eşit ısıtma için COREX ısıtma teknolojisi ve buharlaşma verimlilik oranında %50 iyileştirme sağlayan tüm XROS serisi Kartuşlarla uyumludur Ayarlanabilir hava akış valfi ve neon pil göstergesi ile 1000mah dahili pil Şık tasarım ve ücretsiz kordon ile seçeneğiniz için bol 10 renk.

Paket listesi:

1 x XROS 3 NANO

1 x XROS Serisi 0,6Ω MESH Pod (Önceden yüklenmiş)

1 x XROS Serisi 0,8Ω MESH Pod (Kutuda)

1 x C Tipi Şarj Kablosu

1 x Kordon

1 x Kullanım Kılavuzu ve Garanti Kartı

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü