Voopoo DRAG X PnP-X KIT

Voopoo DRAG X PnP-X KIT

Marka: Voopoo

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1075 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1075 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 32.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Voopoo Drag X PnP-X Kiti, Drag X Cihazı ve Yeni PnP-X Pod'dan oluşur. Drag X, maksimum 80W çıkışlı tek 18650 pil ile çalışır. Voopoo Drag X Mod Pod, iyi el hissi, çizilmez, terlemeyi önleyici ve parmak izi bırakmayan Alaşımlı ve deri ve PCTG'den yapılmıştır.

Daha Fazla Detaylar

2,150.00 TL

- +

 
Daha Fazla Bilgi

Voopoo Drag X PnP-X Kiti, Drag X Cihazı ve Yeni PnP-X Pod'dan oluşur. Drag X, maksimum 80W çıkışlı tek 18650 pil ile çalışır. Voopoo Drag X Mod Pod, iyi el hissi, çizilmez, terlemeyi önleyici ve parmak izi bırakmayan Alaşımlı ve deri ve PCTG'den yapılmıştır. Voopoo PnP-X Pod, yedek damla ucuna ve üst tarafı doldurma tasarımına sahip 5 ml kapasiteye sahiptir. Ve PnP-X Pod, PnP serisi bobinlerle uyumludur. Voopoo Drag X, puf ve Yeni PUAN SIRALAMA modu gibi gelişmiş GENE.TT yonga setine sahiptir, sürekli olarak her emmenin bulut boyutunun kilidini açar.

drag x pnp x kit renkler

- Yeni PnP-X Kartuş

- Yenilikçi sonsuz hava akımı sistemi

- 0.96 inç TFT renkli ekran

- Yeni nesil GENE.TT çip

- Akıllı watt eşleştirme

- Alaşım ve deri ve PCTG'den yapılmıştır

 

Paket şunları içerir

1 x Drag X Pod

1 x PnP-X Kartuş (5ml)

1 x PnP-VM1, 0.3ohm

1 x PnP-VM6, 0.15ohm

1 x Tip-C Kablo

1 x Kullanım Kılavuzu

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü