Uwell Caliburn X Kartuş

Uwell Caliburn X Kartuş

Marka: Uwell

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 312 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 312 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.36 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

625.00 TL

- +

 
Daha Fazla Bilgi

Uwell, 2 ml'e kadar e-likit barındırmak ve ağızdan akciğere bir vaping tarzı sağlamak için yepyeni Caliburn X yedek kartuşlarını ustalıkla hazırladı. Yedek bölmeler, Uwell Caliburn G 0.8ohm ve 1.2ohm coilleri ile uyumludur. Bu kartuşlar bir üst doldurma sistemine sahiptir, son derece sağlam ve dayanıklıdır ve Caliburn X Pod Kiti ile uyumludur.

2ml e-likit kapasitesi
Caliburn G ve G2 coilleri ile uyumlu
E-likit penceresi
Dayanıklı yapı kalitesi
2'li paket halinde mevcuttur
MTL Vaping için mükemmel

UWELL CALIBURN X KARTUŞLARI HAKKINDA

Uwell, inanılmaz pod tarzı vape kitleri ve yedek podlar yaratmak için vaping endüstrisinde lider haline geldi. Caliburn X Pod'ları bu trendden farklı değil ve muhteşem bir 2ml kapasite sunuyor ve en iyi vaping deneyimi için bunları favori 50VG/50PG e-sıvılarınızla eşleştirmenizi öneririz.

Kartuşlar, karışıklık olmadan yeniden doldurma sağlayan ve likitin bölmenin yan tarafındaki e-likit penceresini kullanarak doldurulmasını sağlamak için basit bir yol sağlayan, kullanımı kolay bir üstten doldurma sistemine sahiptir.

PAKET İÇERİĞİ

2 x Uwell Caliburn X Kartuş

Aynı kategorideki diğer ürünler: 29

En Son Baktığınız Ürünler

Menü