Uwell Popreel N1 Pod 520mah

Uwell Popreel N1 Pod 520mah

Marka: Uwell

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 545 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 545 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 16.35 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Uwell Popreel N1 Pod Sistemi, entegre 520mAh şarj edilebilir pil, 2mL kartuş kapasitesi ve entegre 1.2ohm bobin içerir. Dayanıklı PC malzemelerinden üretilen kasa hafif ve taşınabilir olup ele, cebe veya çantaya düzgün bir şekilde sığar. Alttaki microUSB bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilir, entegre bir 520mAh pil ile donatılmıştır.

Daha Fazla Detaylar

1,090.00 TL

- +

 
Daha Fazla Bilgi

Uwell Popreel N1 Pod Sistemi, entegre 520mAh şarj edilebilir pil, 2mL kartuş kapasitesi ve entegre 1.2ohm bobin içerir. Dayanıklı PC malzemelerinden üretilen kasa hafif ve taşınabilir olup ele, cebe veya çantaya düzgün bir şekilde sığar. Alttaki microUSB bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilir, entegre bir 520mAh pil ile donatılmıştır. 2 mL'lik yeniden doldurulabilir bir kartuşla donatılmış entegre coil 1,2 ohm'da ölçer ve en sevdiğiniz likit veya salt nikotini olağanüstü lezzet ve buhar üretimi sağlar. Çekmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizmasıyla çalışan Popreel N1 Pod Sisteminin kullanımı kolaydır ve herhangi bir koleksiyona harika bir ektir.

Marka: Uwell
Birim: 1 Takım
Boyutlar: 102,2 mm'ye 22,1 mm'ye 11,5 mm
Entegre 520mAh Şarj Edilebilir Pil
Maksimum Watt Çıkışı: 10W
PC Kasa Malzemesi
Beraberlik Aktif Ateşleme Mekanizması
2 mL Kapsül Kapasitesi
Yan Doldurma Sistemi
Entegre 1.2ohm Bobin
Manyetik Pod Bağlantısı
Mikro USB Bağlantı Noktası
paket: Hediye Kutusu

popreel renkler

Paket şunları içerir:

1 adet Popreel N1 Pod Sistemi
1 adet 1.2ohm Popreel N1 Pod Kartuşu
1 adet Kullanım Kılavuzu

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü