Uwell Sculptor Pod Kit

Uwell Sculptor Pod Kit

Marka: Uwell

En geç 30 Temmuz Salı günü kargoda

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 437 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 437 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.11 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

875.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

SCULPTOR Pod, güç ve estetiğin harika bir kombinasyonu olan gövdeyi süslemek için metalik kabartmalı desenler uygular. Pakete takılan metal kolye, ürünü giyilebilir bir etiket haline getirerek, kağıtlara çekicilik katıyor. İnsanlar onu harika bir süs olarak alabilirler. Birinci sınıf malzemeler yüksek kaliteyi getirir. Çinko Alaşımı ve Bakır, SCULPTOR'a güçlü ve dayanıklı bir kabuk verirken, UWELL'in patentli Pro-FOCS teknolojisi tadı garanti eder. Hem dışarıdan hem de içeriden gelen yüksek kalite, UWELL'in zanaatkar ruhunu gösterir. Hassas görünümün aksine SCULPTOR kolay bir kullanıma sahiptir. Şeffaf bölme, e-sıvı seviyelerini kontrol etmek için uygundur ve kullanıcılar, bobin yanmasını önlemek için zamanında yeniden doldurabilir. Hava aktivasyonu kullanıcı dostudur.

Uwell sculptor renkler

İçbükey taraftaki kartuşun çıkarılması zahmetsizdir
1.2ohm Coil, Pro-FOCS lezzet ayarlama teknolojisi
Metal kabartmalı kabuk, gücü ve sanatı somutlaştırır, mat galvanik, antika bir stil ve benzersiz bir tutuş sağlar
Kolye, onu enfes bir aksesuar yapar

Kapasite: 1.6ml
Direnç: 1.2Ω
Pil: 370 mah
Çıkış Gücü: Maksimum 11 W

Paket İçeriği
1 x Sculptor Pod
2 x Meshed-H 1.2 Ω Sculptor Kartuş
1 x Type-C Şarj Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Kolye

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü